CONTACT

Reacties op onze website? Stuur svp een e-mail naar info@tvboskant .


 

Rooise kampioenschappen 2017

Het was zaterdag 14 oktober 2017 een drukte van jewelste op sportpark “De Scheken” met de finales van de Rooise kampioenschappen, die dit jaar werden gespeeld bij TV Boskant. Klik hier voor verslag en foto’s


 

Jan van Roosmalen Husseltoernooi 2017

Op zaterdag 4 november 2017 spelen we weer het jaarlijkse JVR Husseltoernooi. Dit jaar zijn we alweer aan de zevende editie toe en al niet meer weg te denken bij onze tennisvereniging. Dus zorg dat je er bij bent! Er zijn drie dagdelen: 10.00 uur tot 13.00 uur,13.00 uur tot 16.00 uur en 16.00 uur tot 19.00 uur
Inschrijven gebeurt individueel. In ieder dagdeel worden door de betreffende spelers 3 wedstrijden gespeeld, elke keer met een andere dubbelpartner. Op het inschrijfformulier kunt je jouw voorkeur opgeven voor een dagdeel. Deze is te vinden op de site en in de kantine.
De finales worden vanaf 19:30 uur gespeeld. De dame en heer met de meeste games per dagdeel gaan door naar de finale. Bij een gelijk aantal games wordt gekeken naar het aantal games tegen. Mocht je verhinderd zijn om de finales te spelen, wordt automatisch de nummer 2 geplaatst.
Evenals vorige jaren is Racketservice Express (Fam. Van der Kallen) met een stand in de kantine aanwezig. Klik hier voor het inschrijfformulier.


 

Clubkampioenschappen TV Boskant

Afgelopen week hebben de clubkampioenschappen plaatsgevonden bij tennisvereniging Boskant. Een week lang werd er gestreden om de Paulus van den Berk Bokaal. Voor foto’s en verslag klik hier.

De Rooise kampioenschappen

 


Na de clubkampioenschappen staat er alweer een volgend  toernooi op het programma : De Rooise Kampioenschappen.

Het toernooi wordt gespeeld van 7 tot 14 oktober 2017. De wedstrijden zullen plaats vinden op onze eigen velden, maar ook bij TV Nijnsel en TV Kienehoef.

Je kunt je opgeven via toernooi.nl


 

Geld verdienen voor onze club

Ook dit jaar is het mogelijk om bij de actie van de Rabobank te stemmen op onze club. De actie heet nu Clubkas Aktie van de Rabobank, voorheen was dit Hart voor elkaar.
Dit levert ons toch elk jaar een leuk bedrag op. Dus kom op en stem.
Op de site van Rabobank hart van de Meierij kun je informatie vinden.


 

najaarscompetitie
Er is een wijziging in het programma van de najaarscompetitie.
Op vrijdagavond 27 oktober 2017 zijn de banen gewoon beschikbaar.
Deze wedstrijden zijn verzet naar maandag 23 oktober 2017. Dus op maandag 23 oktober 2017 zijn er twee banen niet beschikbaar !


 

tennislessen
Vanaf dinsdag 5 september 2017 starten de tennislessen weer. We hebben twee jeugdgroepen en twee groep senioren. De eerste groep jeugdleden traint van 17.00 – 18.00uur, de tweede groep heeft les van 18.00 – 19.00uur. Van 19.30 tot 21.30uur trainen er twee groepen senioren ieder een uur.
Let op : bij de lessen voor de jeugd zijn er twee banen bezet. Vanaf 19.30uur tot 21.30 uur is er één baan bezet.


Jeugdactiviteiten Meierijstad tenniskampioenschappen 2017

In het weekend van 3, 4 en 5 november organiseert TV de Hopbel de Meierijstad Kampioenschappen op het tennispark aan de Rooiseheide 12 in Schijndel.
Voor kinderen uit heel Meierijstad worden daarom op 4 en 5 november de volgende activiteiten georganiseerd: warming-up als een profspeler, tennis clinic o.l.v. tennistrainers en wedstrijdjes.
Klik hier voor het inschrijfformulier.


 

De najaarscompetitie gaat weer beginnen.

Er zijn twee teams die meedoen aan de najaarscompetitie :
één team speelt op donderdagochtend, één team speelt op  vrijdagavond.

De teams spelen verschillende wedstrijden tegen andere tennisverenigingen in de omgeving. Natuurlijk spelen de teams ook thuiswedstrijden op onze velden. Hierdoor is er op die momenten maar één baan beschikbaar om vrij te tennissen.

De thuiswedstrijden vinden plaats op :


donderdagochtend banen bezet tot 14.00 uur:
21 september 2017, 5 oktober 2017, 12 oktober 2017, 26 oktober2017

vrijdagavond: 15 september 2017, 29 september 2017, 20 oktober 2017 en 27 oktober 2017


Clinic voor de schooljeugd van Boskant.

Vrijdag 30 juni waren de kinderen van de groepen 2, 3 en 4 van de basisschool van Boskant te vinden op de tennisvelden van onze club.
De kinderen van groep 2 keken hun ogen uit, vandaag kregen ze voor het eerst tennisles. De kinderen van de groepen 3 en 4 waren vorig jaar ook geweest.
In een spelcircuit kregen de kinderen allemaal opdrachten die met tennissen te maken hadden. Na afloop kregen de kinderen een ijsje en een flyer met een leuke aanbieding om een half jaartje te komen kennismaken met tennis .Klik hier voor de foto’s en de aanbieding.