CONTACT

Reacties op onze website? Stuur svp een e-mail naar info@tvboskant .


 

TV Boskant - Tennislessen

Vanaf donderdag 13 september starten we weer met tennislessen. Van 19:00 - 22:00 is er één baan gereserveerd voor tennislessen. De overige twee banen blijven beschikbaar voor vrij spelen.
Herhalingscursus reanimatie/AED

Op 26 mei j.l. hebben een 9-tal leden in de kantine deelgenomen aan de herhalingscursus reanimatie/AED. Zij zijn weer voor een jaar geaccrediteerd. De cursus werd verzorgd door Piet van Rooi van de organisatie Hartsafe Rooi. Ook als vereniging zijn we natuurlijk blij met dit resultaat.


Geen 9e editie van de Rooise Kampioenschappen

Helaas hebben wij (TV Boskant, TV Nijnsel en TV de Kienehoef) na goed overleg moeten besluiten dat er geen 9e editie van de Rooise Kampioenschappen komt. Het was al enige jaren puzzelen op welke data het toernooi gehouden kon worden, zodat de organisatie goed voorbereidt kon worden. Gezien de drukke activiteitenkalender van met name TV Nijnsel en TV de Kienehoef is het niet gelukt om tot een passende toernooiweek te komen.

Na goed onderling overleg tussen de werkgroepen Toernooien is besloten dat het toernooi niet meer past binnen de activiteitenkalender en daardoor niet meer georganiseerd kan worden. Wij vinden dit erg jammer, maar we hopen op jullie begrip hiervoor.

Gelukkig hebben we nog voldoende andere toernooien waar je aan mee kunt doen, dus houd je niet in en schrijf je in voor bijv. het Vriendentoernooi (10 juni) bij TV de Kienehoef, het Open Toernooi (21 t/m 30 sept.) bij TV Nijnsel of de Toernooien bij TV Boskant.


In verband met competitie tennis zijn er op de volgende data twee banen bezet .


Vrijdag  avond            6-4   20-4   18-5
Donderdag middag   12-4  26-4   17-5
Dinsdag ochtend        24-4 22-5   29-5 .


 

Geslaagde eerste editie van de Meierijstad kampioenschappen tennis
Dit weekend zijn op de tennisbanen van TV De Hopbel voor de eerste keer de Meierijstad Kampioenschappen gehouden. klik hier voor het verslag.


Jan van Roosmalen Husseltoernooi 2017

Met een stralende zon begon op zaterdag 4 november 2017 de zevende editie van het  Jan van Roosmalen Husseltoernooi. Dit jaar deden er 60 mensen mee aan het toernooi, waaronder nog een aantal van Jan zijn vrienden.
Het toernooi bestaat uit drie dagdelen. De beste heer en dame van elk dagdeel gaan door naar de finale. Klik hiervoor het verslag met foto’s.


Geld verdienen voor onze club

Ook dit jaar is het mogelijk om bij de actie van de Rabobank te stemmen op onze club. De actie heet nu Clubkas Aktie van de Rabobank, voorheen was dit Hart voor elkaar.
Dit levert ons toch elk jaar een leuk bedrag op. Dus kom op en stem.
Op de site van Rabobank hart van de Meierij kun je informatie vinden.Aanvraag activiteiten bij onze vereniging
We krijgen regelmatig een verzoek om ons tennispark te kunnen huren voor een familiedag of festiviteit buurtvereniging. Voor meer informatie en aanvraagformulier klik hier.